Grupper

Här hittar du gruppaktiviteter som går veckovis. Det finns både fortlöpande grupper och grupper som går ett visst antal gånger. 

Tellington TTouch för hundar

6 gånger   max 6 deltagare

Tellington TTouch är ett mjukt och respektfullt sätt att arbeta med djur för att hjälpa dem att övervinna problembeteende, förbättre förmågan att anpassa sig till nya situationer eller optimera hälsan och välbefinnande. Du kommer lära dig några enkla TTouches och hur du kan använda det i din vardag. Vi jobbar även med en upplevelsebana där vi har fokus på att skapa medvetna rörelser för hunden och förbättra kroppskontrollen och stärka självförtroendet.

Pris: 700 kr

Tid: tisdagar kl 19.00 - 20.15  start 1 april 

 

Hundträff för seniorer

3 gånger 

En grupp där vi ska ha trevligt tillsammans och samtidigt aktivera hundarna. Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna. Samtliga aktiviteter är anpassat för äldre, inget spring och klättrande för husse eller matte.

Pris: 400 kr

Tid: måndagar kl 10.30 -  12.00  start 23 mars

Vid intresse kan kan flera tider inbokas.

 

Söndagsgrupp på Nääs

Förra års erfarenheter har visat att gapet mellan olika ekipager kan bli rätt så stora när t ex nyblivna hundägare till en 6 mån valp möter ekipager som tävlar i rallylydnad eller lydnad. För att kunna bemöta dom olika behov på ett bättre sätt har jag delat upp gruppen.

Nu finns det följande:

Basgrupp

En grupp där målet är att ha roligt tillsammans. En färgglad blandning hur du kan aktivera din hund. Vi tränar på enkla lydnadsmoment, hundmöte, nosarbete, inlärning av tricks och självklart jobbar vi med några element ur Tellington TTouch och avslappning. Deltagarna får gärna lämna önskemål om olika träningsmoment.

Gruppen passar dig med unghund eller en individ som har svårt att koncentrera sig med andra hundar/människor runt om.

När?: alla söndagar  kl 11.00 - 12.30

Var?: på Nääs

Pris?: kort 600 kr för 5 gånger, utan kort 150 kr/gång

Kravgrupp

En grupp där målet är att ha roligt tillsammans och aktivera våra hundar. Även här en färgglad blandning där vi övar på lydnadsmoment, hundmöte, nosarbete, tricks och självklart några element ur Tellington TTouch och avslappning.

Kravgruppen passar dig med en vuxen hund som kan grundlydnad som t ex sitt, ligg, stanna kvar... Som namnet redan säger så är tanken att vi ställer lite högre krav på hundarna. Så blir det t ex övningar som att utföra olika moment på avstånd eller med avledning eller kanske bara med tecken (utan ord). Det brukar också finnas behov av inkallningsövningar... Ja det finns mycket roligt vi kan hitta på :) Jag tar gärna emot önskemål om olika moment du vill träna på. Självklart fortsätter vi också med dom omtyckta ”hundmöte-övningar”.

När?: alla söndagar kl 09.30 - 11.00

Var?: på Nääs

Pris?: kort 600 kr för 5 gånger, utan kort 150 kr/gång

 

 

 

 

 

Kontaktar mig gärna vid frågor. (klick) 

 

<-- tillbaka

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)