Individuell hundtraning

Håller du på att försöka förändra beteendet hos din hund men uppnår inte riktig det resultat du önskar dig? Då är det kanske dags att vi slår våra kloka huvud ihop och jobbar tillsammans för att uppnå en positiv förändring hos din hund.

Kontakta mig och berätta om ditt bekymmer. Så kan jag berätta vilka möjligheter jag kan erbjuda dig för att komma till rätta med just ditt problem.

Jag anpassar mig alltid efter kundens önskemål!

Så har jag till exempel jobbat med en kund och hennes hund på distans (kunden bor i Jämtland). Kunden har beskrivit problemet för mig och sedan svarat på en lång frågekatalog och därefter har vi tillsammans lagt upp en strategi hur hon skulle jobba vidare med hunden. Jag följde sedan upp det via mail/telefon och vi anpassade vissa ”övningar”. Efter ett par uppföljningar var problemet borta och ägaren blev jätte nöjd med resultatet (och också med hundcoaching på distans). Läs mer om det under referenser och hunden "Yatzy"...

Men jag gör också hembesök eller så kan vi  träffas på en neutral plats. Jag kan t ex göra ”punktinsatser” och därefter jobbar du självständig vidare. Ett annat sätt är att vi träffas  mer regelbunden och jag guidar dig genom olika situationer som du och din hund går genom. 

Referenser

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)