öppen hundgrupp

Onsdagsgrupp i slottskogen

Öppen hundgrupp i slottskogen, Göteborg.

Vi aktiverar hunden med en färgglad blandning av olika lydnadsmoment, nosarbete, hinderbana och inlärning av trix. Vi tränar på hundmöte och jobbar med avslappning. Deltagarna får gärna lämna önskemål vad man vill träna på. Mitt mål med gruppen är att det ska vara roligt att aktivera sin hund i en avslappnad stämning utan tävlingskaraktär. Alla ekipager är välkommen oavsett hur "duktiga" ni är :-)

När?: tider bokas när det finns tillräkligt många intressenter

Var?: Slottskogen i Göteborg, Vi mötts utanför rasthagen vid Majvallen och promenera gemensam till träningsängen

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Söndagsgrupp på Nääs

 

 

Basgrupp

En grupp där målet är att ha roligt tillsammans. En färgglad blandning hur du kan aktivera din hund. Vi tränar på enkla lydnadsmoment, hundmöte, nosarbete, inlärning av tricks och självklart jobbar vi med några element ur Tellington TTouch och avslappning. Deltagarna får gärna lämna önskemål vad man vill träna på.

Gruppen passar dig med unghund eller en individ som har svårt att koncentrera sig med andra hundar/människor runt om.

När?: tider bokas om intresse finns

Var?: på Nääs eller annan plats vid önskemål

Pris?: 

 

Kravgrupp

En grupp där målet är att ha roligt tillsammans och aktivera våra hundar. Även här en färgglad blandning där vi övar på lydnadsmoment, hundmöte, nosarbete, tricks och självklart några element ur Tellington TTouch och avslappning.

Kravgruppen passar dig med en vuxen hund som kan grundlydnad som t ex sitt, ligg, stanna kvar... Som namnet redan säger så är tanken att vi ställer lite högre krav på hundarna. Så blir det t ex övningar som att utföra olika moment på avstånd eller med avledning eller kanske bara med tecken (utan ord). Det brukar också finnas behov av inkallningsövningar... Ja det finns mycket roligt vi kan hitta på :) Jag tar gärna emot önskemål om olika moment du vill träna på. Självklart fortsätter vi också med dom omtyckta ”hundmöte-övningar”.

När?:tider bokas om intresse finns

Var?: på Nääs eller annan plats vid önskemål

Pris?: 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)