Om hundfoder

Hur hälsosam är torrfodret för din hund?

”Du är vad du äter” gäller även för våra hundar... Utfodring med torrfoder är smidigt men har du koll på vad det innehåller? Innehållsförteckningen är oftast svårt att tyda eller vet du vad t ex ”sorghum” är? (Det är en sort gräs! Av samma växt tillverkas även korgar/penslar/kvastar och en vanlig och ffa billig ingrediens). Många sjukdomar går att undvika eller lindra genom en naturlig kost! Jag berättar om vanliga ingredienser i torrfoder och hur det påverka din hunds hälsa/beteende. Målet med föreläsningen är att du köper din hundfoder efter du har kollat vad den innehåller och förhoppningsvis blir intresserat av att testa utfodra med färsk foder. (BARF)

ca 1h / 100 kr

anmäl intresse

 

Naturlig och hälsosam kost till hunden

Kom igång med en hälsosam och naturlig kost till din hund. (BARF) Vi går genom hur du löser det rent praktiskt, hur du räknar ut fodermängd för din hund och vilka ingredienserna du börja med. Du lär dig att sammanställa en enkel men balanserat kost som går att fixa inom 3 minuter.

ca 3h / 400:- kr (inkl. material)

anmäl intresse

 

Kosttillskott och variation i hundmat

Diarré, dålig aptit, benägenhet till njurstenar eller skendräktighet... Här kan du hjälpa din hund genom fodret. På denna föreläsning lär du dig om hälsoeffekten på olika örter, oljor och mineralier. Ingredienserna/örterna är inget exotiskt bara sådant som finns i dom flesta kök som t ex persilja, rosmarin, ingefära.

ca 2 h / 300 kr

anmäl intresse 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)